Hieronder stellen de bestuursleden zich voor.

Günther Sturms, voorzitter
Met veel plezier woon ik vanaf mei 2009 in ons prachtige Stadseiland. Deze wijk sprak me vanaf het begin bijzonder aan. De vele activiteiten van de bewoners­vereniging hebben dit alleen maar versterkt. Zoveel mensen zijn actief in onze wijk: bij de vele activiteiten voor kinderen, muziek bij de buren, etc. Het is echt een wijk voor jong en oud. Vanaf november 2018 zit ik in het bestuur van onze vereniging. In het dagelijks leven werk ik als geestelijk verzorger bij de TU Delft.

Cécile van Hattem-Smeets, secretaris
Vanaf oktober 2018 ben ik secretaris binnen het bestuur. In het dagelijkse leven ben ik uitvaartondernemer. Hiervoor heb ik 10 jaar een evenementen bedrijf gehad Ciel Your Event, maar nu volg ik mijn passie met Cecile Uitvaartzorg. Als zzp’er ben ik ook actief betrokken bij het ZZP café in onze wijk. Ik vind het ook fijn om mijn steentje bij te dragen in de wijk door samen te werken in het bestuur van de bewoners­vereniging. Door mooie activiteiten op te zetten maar ook zaken op te pakken die van invloed zijn op onze leefomgeving. Want één ding weet ik zeker, voorlopig willen wij hier zeker niet weg!

Otto Munters, penningmeester
Sinds 2017 woon ik met Marion in de wijk. Vanuit het bestuur kan ik een steentje bijdragen aan een wijk waarin de bewoners elkaar kennen en betrokken zijn bij elkaar. We leven in een tijd met veel uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en daar zet ik me op wijkniveau graag voor in. Voor de bewoners­vereniging doe ik ook de ledenadministratie en hou de website bij. Van Marten Souman heb ik het penningmeesterschap overgenomen. Ik hoop dat we met z’n allen lang en gelukkig leven in onze mooie wijk Stadseiland!

Kirsten Spoor-Eykenaar, lid
Vanaf november 2017 zit ik in het bestuur. Naast de gewone bestuurszaken organiseer ik met hulp van bewoners activiteiten voor de kinderen in de buurt (o.a. Paaseieren zoeken en Sint Maarten).  Wij zijn in 2008 in Stadseiland komen wonen en ik ben getrouwd en heb een zoon. Ik heb ervoor gekozen om in het bestuur te gaan omdat ik het belangrijk vind dat we allemaal met veel plezier in onze buurt kunnen wonen.

Hans

Hans Gerritsen, lid
Ik ben getrouwd met Dory Vierhout en ik heb een oude, maar kwieke hond met de naam Sam. Wij zijn in mei 2021 vanuit Rotterdam naar het mooie Stadseiland verhuisd en we beginnen ons hier al heel goed thuis te voelen. Ik ben geboren in Rheden en voor mij is het dus een hernieuwde thuiskomst om hier te wonen. Ik heb in Wageningen bosbouw gestudeerd. De relatie tussen de natuur en de mens is mijn passie. Vanuit mijn werk als vergunningverlener milieu ben ik geïnteresseerd in de circulaire economie en de energietransitie. Vandaar dat ik nu al deelneem aan de werkgroep Energietransitie en zitting heb genomen in de Omgevingsraad van het windpark Koningspleij. Ik hoop jullie binnenkort eens te ontmoeten.

Marieke

Marieke de Bont, lid
Samen met mijn man en 3 kinderen woon ik alweer een tijdje in deze wijk. We hebben al vele leuke activiteiten hier meegemaakt. Toen ik hoorde dat er nieuwe bewonersleden werden gezocht heb ik me aangemeld. Want leuke activiteiten voor jong en oud zijn natuurlijk onmisbaar. Daar hebben we altijd met veel plezier aan meegedaan:-) Daarnaast is het meegroeien met alle nieuwe ontwikkelingen op uiteenlopende gebieden die van invloed zijn op onze leefomgeving ook belangrijk voor nu en een goede toekomst voor onze (klein)kinderen! Nu onze jongste alweer wat ouder is draag ik graag ook een keer iets bij door mee te denken en mee te doen met de bewonersvereniging.