Ons project financieel ondersteunen

Verlaag de drempel

 

AED aanschaf financieel ondersteunen

De drempel verlagen
We willen de aanschaf van een AED in de wijk zo laagdrempelig mogelijk maken.
U kunt dat streven op verschillende manieren financieel ondersteunen. Wij zouden dat fantastisch vinden.

Donaties
Als particulier kunt u het beste bij dragen door mee te betalen als een van uw buurtgenoten een inzamelingsactie is gestart om een AED aan te schaffen.
Hangt er bij u al een AED en wilt u een bijdrage leveren dan kunt u een bedrag over maken naar NL47INGB0005130668 ten name van Bewonersvereniging Stadseiland onder vermelding van “Project zes minuten Stadseiland”. Uw bijdrage krijgt dan een andere bestemming binnen het project.

Sponsoring van een specifieke AED
Heeft u een bedrijf in de wijk dan zou het heel fijn zijn als u een inzamelingsactie in uw buurt rechtstreeks ondersteunt. Dat kunnen er natuurlijk ook meerdere zijn.

Projectsponsor
U kunt het Project zes minuten Stadseiland op een geweldige manier ondersteunen door projectsponsor te worden. U draagt dan aan iedere AED die in de context van het Project zes minuten Stadseiland wordt aangeschaft een vast bedrag van minimaal € 100 bij. Het gaat naar verwachting om maximaal 15 AED’s. Uiteraard kunnen het er ook minder worden. Projectsponsors worden genoemd in de algemene documentatie van ons project en op de website. Daarnaast komt u rond de aanschaf van iedere BuurtAED ruim in beeld.

Speciale gelegenheden
Wilt u op een feest of bij een jubileum liever geen cadeaus ontvangen dan kunt u er voor kiezen om geld in te zamelen voor ons project. We denken, als u dat wilt, graag met u mee wat de beste weg is en hoe u dat het beste kunt besteden.

Contact
Wilt u projectsponsor worden, heeft u binnenkort een speciale gelegenheid of heeft u vragen of ideeën neem dan alstublieft contact met ons op.
Mail: zesminuten@kpnmail.nl  Ferdinand van der Gun, contactpersoon van de werkgroep