Aan het buurtblog wordt gewerkt

Stap voor stap worden het buurtblog en de website van de bewoners‐vereniging beter en mooier. In de zomer is er aan de vormgeving gewerkt. Dat is te zien aan tal van kleine details die zijn verbeterd. Ook was het een flinke klus om op alle verschillende schermformaten van bureaucomputer, laptop, tablet en kleine en grote smartphones een goede weergave te laten zien. Zie je iets wat nog beter kan? Opmerkingen over de vormgeving, schermweergave en leesbaarheid horen wij graag. Ook van deze nieuwsbrief.

In de komende tijd is de inhoud weer aan de beurt. Daarvoor is er nu eigenlijk te weinig menskracht. We willen graag het redactieteam uitbreiden. Wie vindt het leuk om daaraan mee te doen? 
Ook zoeken we naar een bewoner die met een drone luchtfoto’s kan maken van de wijk. Er over heen vliegen mag niet, maar vanaf de uiterwaarden kunnen mooie overzichtsfoto’s gemaakt worden. De luchtfoto’s die nu gebruikt worden op de website en de Facebookpagina van Stadseiland zijn verouderd en niet goed van kwaliteit.

Reacties en opmerkingen: redactie@bewoners-stadseiland.nl
 

Je kunt hieronder reageren op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.  

Share on facebook
Delen op Facebook