Het (deels) nieuwe bestuur stelt zich voor

Van links naar rechts: Otto Munters, Kirsten Spoor, Günther Sturms, Marten Souman en Cécile van Hattem

Günther Sturms (39), voorzitter 
Met veel plezier woon ik alweer 9 jaar met dochter Maya Elisabeth (6) op de Abe Lenstrahof. In het dagelijks leven werk ik als geestelijk verzorger aan de TU Delft. Het is goed toeven hier in Stadseiland. Lekker rustig en mooie activiteiten van onze vereniging. Hopelijk wordt 2019 een mooi jaar voor ons allemaal.
 
Cécile van Hattem-Smeets (48), secretaris
Sinds 1,5 jaar woon ik met mijn man en 2 kinderen op de Fanny Blankers-Koenstraat en we zijn meer dan gelukkig om hier te wonen, wat een heerlijke plek! Sinds dit jaar ben ik naast mijn evenementen onderneming een uitvaartbedrijf begonnen: Cecile Uitvaartzorg. Ik vind het erg mooi om mensen bij te staan in de moeilijke periode rondom een verlies van een dierbare en ben dus erg blij met deze nieuwe stap. Ik ben in het bestuur gestapt om kennis te maken met meer mensen in de wijk en mee te helpen aan mooie activiteiten. Tot binnenkort!
 
Otto Munters (69), penningmeester
Al weer anderhalf jaar wonen wij in deze mooie wijk en genieten we van de vele sociale contacten dankzij tal van leuke buurtactiviteiten en ook van het uitzicht op de Rijn. Steeds weer anders! Mijn taken voor de vereniging zijn o.a. het bijhouden van de ledenadministratie, de ontwikkeling van de website (nog lang niet klaar) en het maken van de nieuwsbrief. Ik hoop ook bij te kunnen dragen aan mogelijkheden voor een buurttuin en ekologisch groenbeheer in onze wijk. Wie wil daaraan meedoen?
 
Marten Souman (72), bestuurslid
Bestuurslid sinds 2008, het jaar waarin wij in de wijk zijn komen wonen en sindsdien penningmeester van de Bewonersvereniging. Deze taak heb ik pas overgedragen aan Otto Munters. Ik ben gepensioneerd en ook al vele jaren lid van de Wijkbeheergroep Malburgen Oost Noord en sinds een jaar lid van het Wijkplatform Malburgen, Immerloo en ’t Duifje. Ik kan hier wat voor de wijk betekenen als contactpersoon voor onze wijk  met de gemeente en volkshuisvesting.
 
Kirsten Spoor-Eykenaar (42), bestuurslid 
Ik ben getrouwd en heb een zoon van 7 jaar. Wij wonen hier al weer 9,5 jaar. Vorig jaar ben ik bestuurslid geworden van onze buurtvereniging. Ik vind het fijn dat ik wat voor onze buurt kan betekenen. Het afgelopen jaar was ik (mede) coördinator van onder andere het paaseieren zoeken en Sint Maarten. 
 

Je kunt hieronder reageren op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.  

Share on facebook
Delen op Facebook