Website vernieuwd

Achter de schermen is in de afgelopen weken vlijtig gewerkt aan de vernieuwing van de website van de bewoners­vereniging. Dat was noodzakelijk omdat door het toenemend aantal berichten en pagina’s de website zwaarder werd en ook steeds meer bekeken wordt. Dat had als gevolg dat op piekmomenten de server down ging en de website uit de lucht was. Soms moest je wel een uur wachten voordat er weer wat te zien viel.

Dat is hopelijk voorbij. Websitebeheerder Otto Munters heeft een nieuw ontwerp gemaakt dat lijkt op de oude website, maar met de nodige verbeteringen. Vooral aan de achterkant die geheel vernieuwd is en waar nu minder serverconflicten zullen optreden. Ook aan de voorkant zijn er verbeteringen te zien als je goed kijkt.

Het goede nieuws is vooral dat de website en het buurtblog nu klaar zijn voor de toekomst, met veel mooie uitbreidingen die nog gaan komen of er al zijn. Zoals de makkelijke mogelijkheid voor alle buurtbewoners en lezers om zèlf een bericht te plaatsen. Of om een foto van een bloeiende plant die nog niet in de Stadseiland Flora staat te uploaden. Zo kunnen we ook nog een gids met vogels die hier worden waargenomen beginnen. Kom maar op met jullie foto’s en berichten!

Het zou fijn zijn om de redactie uit te breiden. Wie vind het leuk om af en toe een bericht te schrijven over een bepaald onderwerp? Of een interview te maken met een buurtbewoner. Zodat we ook langs deze weg elkaar beter leren kennen. Stuur een mail naar ottomunters@xs4all.nl als je daar interesse in hebt.

p.s. Zie je iets wat er niet goed uitziet, of is er een dode link of ontbrekende foto? Het is een hele kunst om de website er op alle soorten schermen goed uit te laten zien. Graag hoor ik het als er nog wat verbeterd kan worden. Gebruik daarvoor het onderstaande reactieformulier. 

Je kunt hieronder reageren op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Delen op Facebook
Gebruikersgroepen
We hebben ons ingezet om een plan te maken dat recht doet aan veel verschillende soorten gebruikers en uiteenlopende belangen.
Begin recreatieve zone
Vanaf de John Frostbrug begint de recreatieve zone
De afrastering aan de rechterkant kan doorgezet worden tot aan het eerste bruggetje over de nevengeul.
Het veerooster is hier dan niet meer nodig en kan worden hergebruikt bij het eerste bruggetje.
De recreatieve zone zie je hier aan de linkerkant van het fietspad. Breedte circa 35 meter.
Dit is ongeveer in het midden van de 900 meter lange strook.
De recreatieve zone bij het eerste bruggetje.
Aan de andere kant begint de lage dijk tussen nevengeul (rechts) en Rijn.
Recreatief gebruik
Recreatief gebruik
Recreatief gebruik
Recreatief gebruik