Buurtdag 11 september

Missen jullie ook zo de buurtactiviteiten en het elkaar treffen om weer eens bij te praten?
Wij als bestuur in ieder geval wel en we hebben dan ook een Buurtdag gepland op 11 september a.s.  
Een dag waar we een aantal “gemiste” activiteiten willen laten samen komen. Wat staat er zoal op het programma?

ZZP markt
We nodigen voor de tweede keer alle ZZP’ers uit de wijk uit om zich te presenteren op de ZZP markt. Heb je een eigen bedrijf en wil je dat wel eens laten zien aan de wijkbewoners, grijp deze kans dan en meld je aan. We zullen een kleine bijdrage vragen voor de huur van marktkramen. Heb je interesse en heb je nog geen mail ontvangen via het ZZP netwerk? Mail dan naar bewoners.stadseiland@gmail.com  We hebben al circa 10 deelnemers.

Energietransitiemarkt
De energietransitie werkgroep van Stadseiland zal zich presenteren en wijkbewoners informeren over alle onderzoeken waar ze mee bezig zijn en de plannen voor de komende jaren. Ben je benieuwd hoe je jouw huis nog beter kunt isoleren, heb je vragen over van het gas af, de energietransitie werkgroep kan je er over informeren.

Autodelen
Maak een gratis proefrit met een electrische deelauto! Er komt een stand waar je alle informatie kunt krijgen over de deelauto’s van Mywheels. Zie het artikel hierover.

Kinderactiviteiten
Er zal in ieder geval een springkussen zijn voor de kleintjes en kinderen zijn welkom voor een kleedjesmarkt. Heb je oude spelletjes waar jij niet meer mee speelt, speelgoed of boeken, neem het mee en verkoop het aan andere kinderen of grote mensen uit de wijk. Ook ouders zijn welkom met kinderkleding die ze willen verkopen. Heb je interesse als kind of als ouder, mail dan naar Kirsten: bewoners.stadseiland@gmail.com

BBQ en meer
Na afloop van de markt die van circa 14 tot 17 zal duren, willen we de dag graag samen afsluiten met een gezellige BBQ en misschien wel leuke foodtrucks.
Exacte details volgen later en  heb je nog ideeën of tips, stuur ze dan naar bewoners.stadseiland@gmail.com

Hou jij 11 september ook vrij?

 

Eén reactie

Je kunt hieronder reageren op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.  

Share on facebook
Delen op Facebook