Welkom op de vernieuwde website

Welkom op de website van bewonersvereniging Stadseiland. Wat je nu ziet is een voorlopig ontwerp. Achter de schermen wordt gewerkt aan een mooi nieuw ontwerp, maar je kunt alvast een kijkje nemen en ook kan je ons helpen door mooie foto’s op te sturen. 

Buurtblog
Nieuw is het Buurtblog. Hierin komen allerlei nieuwsberichten te staan, afkomstig van leden, werkgroepen en bestuur. Er is een algemene nieuwspagina (Buurtblog) met bovenaan het laatste bericht. Daarnaast komt er per categorie een pagina met alle berichten die onder die categorie vallen. Zo kan je straks van elke werkgroep, of van een specifiek onderwerp, makkelijk de berichten en verslagen (terug)vinden.

Foto’s gevraagd
Om een mooie website te kunnen maken zijn we op zoek naar geschikte foto’s.  Het gaat om foto’s van activiteiten met mensen op Stadseiland, van de natuur en van de omgeving. De foto’s hoeven niet van recente gebeurtenissen te zijn. Ook zijn we op zoek naar iemand met een drone waarmee luchtfoto’s gemaakt kunnen worden. 
Je kunt foto’s per email opsturen naar: redactie@bewoners-stadseiland.nl

Eén reactie

  1. Reageren is heel makkelijk. Onderaan elk bericht is een veld waarop je een reactie kunt plaatsen. Om zelf een bericht op het buurtblog te kunnen zetten is het voorlopig het makkelijkst om een email (met een toepasselijke foto als die beschikbaar is) met het bericht naar de redactie te sturen.
    Email: redactie@bewoners-stadseiland.nl

Je kunt hieronder reageren op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.  

Share on facebook
Delen op Facebook